Президент Зеленський прибув на Рівненщину

9648 1

Ми у соцмережах:

Рівненська ОДА

Близько 11:00 у рівненському аеропорту приземлився літак президента Володимира Зеленського. Біля аеропорту на нього чекати парафіяни УПЦ МП та священники.

Після спілкування з прихожанами від поїхав до Острога, де у НаУ «Острозька академія» планує поспілкуватися з викладачами та студентами й представити нового голову Рівненської ОДА. 

Під час зустрічі з викладачами та студентами президент Володимир Зеленський зазначив:

- Мій настрій поліпшився, бо як їхав в Острог, то не було зв'язку. Тут інтернет та зв'язок з'явився. Настрій мій поліпшився. Зв'язок і Інтернет має бути в кожному куточку України. Це важливо забезпечити.


 

 Зеленський пройшовся територією ОА та подякував ректору Ігорю Пасічнику за якісні знання, які тут отримують і за церкву, яка є на території.  

Потім почала церемонія призначення керівника ОДА. Ним став ексголова Федерації греко-римської боротьби у Рівненській області Віталій Коваль. Зеленський сказав йому:

-   Як посада дається, так вона і забирається. Сьогодні я вам її даю! –сказав президент Ковалю та привітав його з виходом на посаду.

Віталій Коваль керує двома столичними компаніями: "САНАКО" та "ВВВ Монтаж". За даними порталу youcontrol, перша спеціалізується на торгівлі зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Друга – на будівництві доріг і автострад. 

Ректор Острозької Академії Ігор Пасічник подарував Зеленському мед та енциклопедію. 

фото Олександра Мартинюка


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також