Прикордонник «Сич» з Рівненщини загинув під час виведення наших військ з Авдіївки

12761 0

Ми у соцмережах:

Прикордонник «Сич» з Рівненщини загинув під час виведення наших військ з Авдіївки

У Костопіль "на щиті" до рідного дому назавжди повертається молодий воїн Назар Снітчук. Захиснику було лише 22 роки. Назар загинув 17 лютого 2024 року під час виведення особового складу з Авдіївки на Донеччині. Воїн отримав смертельні поранення.

Назар Снітчук народився 25 червня 2001 року у місті Костопіль. Закінчив Костопільський ліцей №1 ім.Т.Г.Шевченка, а згодом навчався в Костопільському будівельно-технологічному коледжі. Попри свій молодий вік, у 2021 році пішов на строкову військову службу.

Молодий, сповнений сил та бажання служити рідному народу, Назар підписав контракт про проходження військової служби у лавах Державної прикордонної служби України. З початком повномасштабного вторгнення, Назар одним з перших став до зброї. Як і батько, Назар обрав для себе шлях воїна.

- Це була дуже сонячна людина. Він завжди радів своєму життю. Захищав свою країну, бо вважав це обов'язком. Бути військовим – це його покликання і мрія з самого дитинства, – розповіла Ольга, дружина брата Назара.

Костопільська міська рада повідомляє, що Назар Снітчук мав позивний Сич. Служив інспектором прикордонної служби, гранатометником третього відділення прикордонної комендатури швидкого реагування. Три місяці проходив військове навчання у Великобританії. На початку січня 2024 року сержант Назар Снітчук, поїхав разом із побратимами для виконання бойових завдань на Донеччину. Захищали кордони Авдіївки разом із третьою окремою штурмовою бригадою Збройних сил України.

- Був мужнім і хоробрим. Завжди казав, хто як не я. Назар був справжньою людиною, професійним військовим, патріотом цієї держави, ладним віддати найцінніше… Побратими поважали його та знали, що завжди можна було звернутися до нього за порадою та допомогою. Коли Назар загинув, побратими попри свій ризик, забрали його з окупованої території. За це наша родина безмежно вдячна, розповіла дружина брата Назара Ольга.

У Назара залишилися батьки, брат, а також інші рідні, друзі та побратими.

Вічна памʼять… Деталі поховання згодом. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також