Прикордонника затримали з хабаром

2214 0

Ми у соцмережах:

Прикордонника затримали з хабаром

Під час отримання частини неправомірної вигоди оперативники СБУ затримали начальника відділу прикордонної служби «Березове» Луцького прикордонного загону.

Упродовж квітня-травня цього року оперативники СБУ стежили за прикордонником. Зі скаргою на ньогодо СБУ звернувся підприємець. Його терпець увірвався, коли прикордонник у Рокитному почав вимагати від нього щомісячно по 5 тисяч гривень

Військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк повідомив у Фейсбуці

- Чергова реалізація: укотре на здирництві нам вдалося викрити хабарника в погонах. Начальник ВПС «Березове» Луцького прикордонного загону погорів на 10 000 гривень, за які мав не зважати на проведення господарської діяльності з переробки деревини в прикордонній смузі та, водночас, не повідомляти про ці факти в правоохоронні органи.

Затримали 32-річного майора в надвечірок учора, 6 травня, за процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону слідчі ГУ Нацполіції у Рівненській області, за матеріалами і спільно з оперативниками ВБКОЗ УСБУ в Рівненській області якраз під час одержання другої частини хабара – 5 000 гривень.

Незабаром, наступним нашим кроком, буде повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України, обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.Десять тисяч гривень хабара він отримав за те, щоб не створювати перешкод підприємцю під час проведення господарської діяльності з переробки деревини у прикордонній смузі. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення прикордонника від посади.

Поки що посадовець перебуває у кімнаті тимчасового тримання Рівненського зонального відділу військової служби правопорядку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також