Білоруса покарають за грабіж

1008 0

Ми у соцмережах:

Білоруса покарають за грабіж

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 21-річний мешканець Республіки Білорусь, який 6 травня на ринку у Рівному скоїв грабіж.

На території ринку, що  на вулиці Сагайдачного у Рівному,  житель міста Столін Брестської області рвонув сумочку 40-річної жительки села Великий Житин Рівненського району. Але жінка міцно її тримала, а від ривка впала. Молодик у цей час продовжував тягнути сумку, у якій знаходилося майже три тисячі гривень, і таки вирвав її з рук власниці. Втекти зловмиснику не вдалося, бо  його затримав продавець,  який стояв за прилавком. Свідки цієї події одразу повідомили на спецлінію «102». Патрульні поліцейські застосували щодо іноземця кайданки та викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські з’ясували, що на територію України він прибув того ж дня. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. 

Начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський каже, що іноземцю повідомили про підозру у вчиненні грабежу, поєднаного з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також