Присягнули на вірність українському народові випускники Академії патрульної поліції

1052 0

Ми у соцмережах:

Присягнули на вірність українському народові випускники Академії патрульної поліції

Перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк привітав перших 40 випускників Державної установи «Рівненська академія патрульної поліції».

- Ніколи не думав, що протягом найближчих п’ять років своє життя доведеться пов’язати з національною та патрульною поліцією нашої області. Дякую богу, що дав мені можливість бути причетним до тих змін, які відбувається в нашій державі, зокрема до реформи поліції в Україні. За цією реформою стоять не просто людські долі, а людські долі, які оберігаєте ви! Ви достойно служите і гідно захищаєте правопорядок нашої області, - наголосив Сергій Свисталюк.

Рівненську академію створено 24 травня 2019 року відповідно до Наказу Національної поліції України як відповідь на збільшення сучасних потреб і запитів суспільства щодо якісної професійної підготовки поліцейських на хвилі реформування системи внутрішніх справ.

Цей проєкт реалізований завдяки спільній роботі Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України та міжнародних партнерів – США і Канади.

До слова, Рівненська академія патрульної поліції – третя в Україні Академія нового типу, яка спеціалізується на підготовці патрульних поліцейських.

Під час заходу поліцейські склали Присягу на вірність українському народові.

Пресслужба Рівненської обласної ради повідомила, що участь в урочистостях також взяли перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, керівництво Національної поліції України, Головного управління нацполіції в Рівненської області, управління патрульної поліції в Рівненській області та міжнародні партнери. Зокрема, директорка відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Стефані Холмс, директор регіонального програмного офісу міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США в Україні Джона Монтаніо, старшого радника з правоохоронних питань Еріка Сівека, керівника Канадсько-українського проєкту розвитку поліції Тома Монастирські, командуючого місією, головного суперінтенданта Канадської поліцейської місії в Україні Джона Робіна, заступника командуючого місією пана Троя Борегарда, радника з тренінгових питань Метью Стоунера. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також