Привезені Кивою «тітушки» на Рівненщину були з Київщини

4601 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Вчора під час сутичок у Березному було затримано 47 осіб.

Як повідомляє поліція, затримані здебільшого з Києва та Київської області. У них вилучили п’ять пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею, та дев’ять піротехнічних виробів. Крім того, правоохоронці доставили на територію відділення поліції п’ять транспортних засобів: три мікроавтобуси, позашляховик та легковик. За результатами огляду заборонених предметів виявлено не було — авто повернули власникам.

Додамо, що поліція затримувала на мітингу тих, хто проявляв агресію. Тобто, себе затриманих були й націоналісти.

За статтями 173 (дрібне хуліганство) та 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП працівники поліції склали вісім адміністративних протоколів на чотирьох осіб: 17-річного жителя м. Березне, 24-річного жителя села Бармаки Рівненського району, 30-річного жителя міста Бровари та 21-річного жителя Дубна.

Крім того, з’ясовують, хто кинув піротехнчий пристрій, який травмував начальника патрульної поліції Рівненщини Сергія Мерчука.

Нагадаємо, що вчора у Березному працювали нардепи від «Слуги народу» Сергій Литвиненко та від ОПЗЖ Ілля Кива. Останній презентував в поліському місті осередок партії «Патріоти – За життя».

Сутички уже відбулися біля громадської приймальні депутата Сергія Литвиненка.

Читайте також по темі: У Березне приїхав одіозний депутат Кива (ВІДЕО)

Під час сутичок у Березному постраждав головний патрульний Рівненщини: 15 затриманих
 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також