Привіз коронавірус додому з лікарні

20407 0

Ми у соцмережах:

Привіз коронавірус додому з лікарні

У Костопільському районі продовжується реєстрація коронавірусної інфекції.

У Костопільському районі станом на 4 травня зареєстровано шість випадків захворюваності коронавірусною інфекцією з лабораторно підтвердженим результатом методом ПЛР вірусологічною лабораторією ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Попередні два випадки захворюваності - жителі міста Костополя, які були госпіталізовані в інфекційне відділення КНП «Костопільська ЦРЛ» і після проведеного відповідного лікування з переходом стану захворювання з середньо - тяжкого стану до легкого перебігу, виписані на самоізоляцію та амбулаторне лікування під спостереження сімейного лікаря до повного одужання в м. Рівне.

3 травня зареєстровано нові випадки коронавірусної хвороби у чотирьох жителів с.Мала Любаша Костопільського району.

Лікар-епідеміолог Костопільського міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України» Ірина Нисевич повідомляє на сторінці Костопільської РДА у Фейсбуці: всі захворілі з однієї сім’ї, вік від 25 до 56 років. Перший хворий перебував на лікуванні у відділенні гнійної хірургії КП «Рівненська обласна клінічна лікарня», де зареєстрований спалах коронавірусної хвороби. А вже від нього захворіли дружина та дві доньки. На разі всі контакти з хворими встановлено, за ними ведеться відповідний медичний нагляд сімейними лікарями.

В осередку захворювання за місцем проживання проведено повний комплекс протиепідемічних заходів спеціалістами Костопільського міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України».
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також