Прізвища кандидатів на посади заступників голови ОДА та голови РДА на Рівненщині оприлюднено на сайті НАЗК

6330 3

Ми у соцмережах:

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Декларації кандидатів на посаду до Національного агентства з питань запобігання корупції зазвичай подають ті, кого вже призначатимуть. Тож можна стверджувати, що голова Рівненської ОДА визначився зі своїми заступниками, а Офіс президента, схоже, їх затвердив.

 Відповідно до поданих декларацій, першим заступником голови Рівненської ОДА стане 48-річний Сергій Подолін.

Сергій Подолін

Пан Подолін – держслужбовець з багаторічним стажем. Він був депутатом Рівненської міської ради. З 2005 року (фактично, вже за чотирьох президентів) він працював заступником та першим заступником голови Рівненської РДА. Нині виконує обов’язки голови РДА.

Також пан Подолін має багаторічний досвід депутатства. У 2006 році він був обраний до районної ради від Блоку Юрія Карамазіна. У 2015-му пан Подолін став депутатом Рівненської райради від БПП «Солідарність».

На посаду заступника голови Рівненської ОДА претендує 39-річний Сергій Гемберг, який з минулого року керує міським управлінням інвестицій та стратегічного розвитку Рівного.

Сергій Гемберг

Окрім того, Сергій Гемберг – один із співзасновників рівненського джаз-клубу «ДжЕм», входить до ОК «Щасливе», платформи взаємодій «Простір» та Агенції сталого розвитку міста. Свого часу пан Гемберг також керував рівненським відділенням банку «Credit Agricole».

Також на сайт НАЗК вже подана перша декларації від претендента на посаду голови РДА на Рівненщині – Млинівської.

Керувати Млинівським районом хоче начальник юридичного відділу Управління містобудування та архітектури Рівного Денис Біцюк.

Пан Біцюк працював перед управлінням архітектури у юридичному відділі міського управління забезпечення надання адміністративних послуг, свого часу також був ФОПом та працював у кількох сферах, зокрема у сфері мобільного харчування, туристичних послуг та діяльності агентств нерухомості. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також