Продавець в Рівному відпустила неповнолітній алкоголь

1619 0

Ми у соцмережах:

Продавець в Рівному відпустила неповнолітній алкоголь

Представники ювенальної поліції склали адміністративний протокол, яким передбачено штраф, на продавчиню одного з рівненських магазинів. Та продала слабоалкогольний напій дівчині, якій ще не виповнилося 18 років.

 Слабоалкогольний напій в руках привернув увагу ювенальних інспекторок Рівненського районного відділення поліції до неповнолітньої, яка напередодні його купила.

Дівчина зізналася, де безперешкодно придбала товар. Продавчиня магазину визнала факт продажу.

На останню був складений адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП, наслідком якого є чималі штрафні санкції з можливим подальшим позбавленням ліцензій на продаж алкогольними та тютюновими виробами. Сподіваємося, що він примусить недобросовісних продавців та власників торгівельних закладів більш відповідально здійснювати торгівлю підакцизним товаром. Постійно проводиться превентивна робота , однак деякі продавці продовжують збувати заборонені товари дітям.

Нагадуємо, що відпрацювання закладів торгівлі працівниками ювенальної превенції проводяться постійно. Якщо власники не слідкуватимуть за дотриманням законодавства у своїх закладах та здійснюватимуть продаж алкогольних, слабоалкогольних та тютюнових виробів дітям - працівники ювенальної превенції органів поліції вживатимуть відповідних заходів для припинення правопорушень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також