Продюсер «Суспільного» у Рівному прокоментував своє звільнення

1839 0

Ми у соцмережах:

Продюсер «Суспільного» у Рівному прокоментував своє звільнення

Учора продюсер регіональної філії Суспільного (телеканал "UA: РІВНЕ") Михайло Чубай повідомив про своє звільнення після майже 2 років роботи у медіа.

Причини написання заяви він коментувати відмовився.

Я звільняюся і йду не з метою переходу на іншу посаду, а просто ухвалив рішення закрити, так би мовити, цей гештальт. Дам собі кілька тижнів на роздуми і в процесі цих роздумів буду приймати рішення чим буду займатися далі, - розповів Михайло Чубай для "РВ" .

До слова, замість нього призначать тимчасового виконувача обов'язків, а згодом відбудеться оголошення конкурсу на посаду нового продюсера філії "UA: РІВНЕ".

Довідка: До посади на "Суспільному" Михайло Чубай тривалий час працював у журналістиці: ведучим та автором програм телеканалу РТБ, журналістом у «Рівненському репортері», керівником проєкту й редактором інтернет-порталу takeinfo.net. Також відповідав за комунікації Рівненської обласної ради під час головування Михайла Кириллова. П. Чубай здобув управлінський досвід на посаді директора з комерційних питань Міжнародного аеропорту «Рівне». Має вищу освіту за спеціальністю «Журналістика, реклама, РR».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також