Прокинувся вночі, побачив в оселі чужинця, вбив його та викликав поліцію

14279 0

Ми у соцмережах:

Прокинувся вночі, побачив в оселі чужинця, вбив його та викликав поліцію

Поліцейські затримали мешканця Дубенщини за умисне вбивство односельця

Сьогодні близько 07:30 до поліції зателефонував 65-річний житель села Вовковиї колишнього Демидівського району та повідомив, що скоїв убивство. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи відділення поліції № 1 (смт Млинів) та обласного управління. Поліцейські встановили, що напередодні в селі Вовковиї неподалік місцевого магазину двоє односельчан розпивали спиртні напої, після чого розійшлися по домівках.

Зі слів 65-річного чоловіка, коли вночі прокинувся, то в своєму будинку побачив невідомого, який вдарив його по голові. Від удару він знепритомнів, а прийшовши до тями, побачив, що невідомий спить на стільці. Господар взяв до рук кухонний ніж, яким завдав численні тілесні ушкодження. Коли зрозумів, що це його знайомий, з яким напередодні «вживав», було вже пізно. Від отриманих травм 64-річний житель села Вовковиї помер.

На тілі померлого поліцейські виявили понад десяток ножових поранень.

65-річного чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. Слідчі встановлюють усі обставини скоєного злочину, повідомляє поліція Рівненини. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також