Прокуратура хоче відправити убивцю, яка розчленила свого чоловіка, на примусове лікування

2844 0

Ми у соцмережах:

Прокуратура хоче відправити убивцю, яка розчленила свого чоловіка, на примусове лікування

Рівненською місцевою прокуратурою скеровано до Рівненського районного суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру відносно жінки з Обарова, яка обвинувачується у вчиненні умисного вбивства свого чоловіка.

Нагадаємо, що у селі Обарів дружина задушила чоловіка, доки він спав.  Відрубала голову та намагалась розчленувати тіло. Відрізала геніталії та згодувала собаці. Про скоєне 49-річна Марія сама зізналася сусідам, а ті -  викликали поліцію. 

Правоохоронцям жінка пояснила, що вирішила вбити чоловіка, бо  втомилася від знущань та побоїв. Офіційно Олександр не працював, а ходив по підзаробітках. Марія була вдома і перебувала на обліку у психіатра, бо має поведінкові розлади. Агресії за нею  оносельці не помічали. 

Рівненська місцева прокуратура повідомляє: враховуючи характер вчинення злочину під час досудового розслідування у кримінальному провадженні було призначено стаціонарну судово-психіатричну експертизу. Відповідно до висновку судово-психіатричної експертизи,  у жінки виявлено ознаки хворобливого розладу психічної діяльності та вона потребує застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з суворим наглядом. У зв’язку із цим, до суду 19 лютого скеровано клопотання про застосування до неї примусових заходів медичного характеру.

Читайте також:  Жертва сімейного насильства на Рівненщині жорстоко вбила свого чоловіка: спершу задушила, а потім намагалася розчленувати та Взяли під варту селянку, яка відрізала чоловіку голову

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також