Провели в останню дорогу на Рівненщині трьох військовиків, які захищали Україну від ворога

9371 0

Ми у соцмережах:

Провели в останню дорогу на Рівненщині трьох військовиків, які захищали Україну від ворога

На Рівненщині попрощались із Героями - Тарасом Бойком, Анатолієм Годунком, Мирославом Присяжнюком.

У Вараші попрощались із захисником Тарасом Бойком. Чоловік народився у Вараші, навчався у ліцеї №2. Після школи вступив до Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. До повномасштабного вторгнення працював на ТОВ "АЗБІ" у місті Києві. У травні минулого року Тарас був призваний до лав ЗСУ. Герой загинув 30 березня, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області. Без батька залишилися син та донька.

Полицька територіальна громада провела в останню дорогу захисника Анатолія Годунка. Чоловік народився у селі Полиці. Після початку повномаштабного вторгнення рф в Україну чоловік пішов захищати кордони України. Герой загинув 27 березня під час бойового завдання на Донеччині. У чоловіка залишились мати, рідні та друзі.

До Небесного Легіону мужніх воїнів доєднався Захисник Мирослав Присяжнюк. Чоловік народився у селі Городище. Закінчив Рівненський ліцей №25, а потім здобув фах муляра-монтажника висотника у ВПУ №1. Працював Мирослав у ТОВ “ЮТ-Агро” охоронцем. У липні 2023 року Мирослава мобілізували, спочатку проходив службу на Харківському напрямку, пізніше був переведений на Донеччину. 31 березня 40-річний солдат загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.

Щирі співчуття рідним і близьким!

Світлий спомин про полеглих Захисників залишиться назавжди у пам’яті! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також