Розповіли, що Анджеліна Джолі робила у Львові (ФОТО)

2110 0

Ми у соцмережах:

Фото: Максим Козицький

Голлівудська акторка та пані посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі приїхала до України.

 Вона завітала до Львова з гуманітарною місією, аби відвідати поранених дітей, переселенців і волонтерів.

Детальніше про візит зірки розповів голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Спершу Анджеліна Джолі поїхала до однієї з лікарень, щоб провідати дітей, які постраждали від ракетного удару російських окупантів по краматорському вокзалу.

"Її дуже розчулили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти пані Джолі про свою мрію", – написав Козицький.

Також Анджеліна Джолі відвідала школу-інтернат, де спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Жінка пообіцяла їм, що приїде ще.

Знайшла вона час і для того, щоб поговорити з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова. Акторка подякувала їм за працю.

Також Джолі говорила з людьми, яким вдалося виїхати із зон активних бойових дій. Вона вислухала історії евакуйованих та переселенців.

"Для нас усіх цей візит був несподіванкою. Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного", – зазначив Козицький.

Під час візиту голлівудської актриси у місті лунали сирени повітряної тривоги, тож вона разом з іншими людьми побігла з львівського залізничного вокзалу в укриття.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також