Пʼять захисників Рівненщини - назавжди у Небесному легіоні

1701 0

Ми у соцмережах:

Пʼять захисників Рівненщини - назавжди у Небесному легіоні

Рівненська громада провела в останню земну дорогу двох воїнів - Євгена Меламеда та Івана Барановського. Мізоцька громада віддала шану Герою - Миколі Іванову. У Острозькій громаді поховали Святослава Плескача. На Володимиреччині попрощалися із Володимиром Хомичем.

Євген Меламед народився 7 жовтня 1977 року у місті Сєвєродонецьк Луганської області. Навчався у медичному училищі, здобув вищу освіту за спеціальністю анестезіолог у Луганському медичному університеті. Далі працював у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі імені В.Поліщука та у Залізничній лікарні. 21 березня минулого року Євген був мобілізований. Служив на Донеччині, Харківщині. 25 травня цього року він помер у лікарні. Овдовіла дружина, без тата лишилася 7-річна донечка… Євгена поховали на кладовищі «Нове» у Рівному.

Іван Барановський народився 6 січня 1979 року в селі Морочне колишнього Зарічненського, а нині - Вараського району. Після навчання у школі Іван вступив до Володимирецького технічного училища за спеціальністю електромонтер. У 1997-1998 роках проходив строкову службу, у цивільному житті працював на будівництві. 15 липня 2022 року Іван був мобілізований, служив кулеметником. На жаль, захисник загинув на Донеччині. Поховали його у рідному селі Морочне.

Мізоцька громада у скорботі віддала шану Герою - Миколі Іванову. Чоловік народився 31 березня 1970 року, проживав у селищі Мізоч. На жаль, воїн загинув 26 травня 2024 року на Харківщині.

В Острозькій громаді відбувся чин поховання захисника - Святослава Плескача. Чоловік 1980 року народження, житель села Хоров. На жаль, Герой загинув 25 травня 2024 року від отриманих поранень - внаслідок мінометного обстрілу в Харківській області. Назавжди 44…

На Володимиреччині попрощалися із померлим стрільцем Володимиром Хомичем. Захисник 1985 року народження проживав у селі Воронки.

Розділяємо із близькими біль непоправної втрати. Вічна слава Захисникам! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також