Ранковий секс – секрет здоров’я, настрою та гармонії

275 0

Ми у соцмережах:

Ранковий секс – секрет здоров’я, настрою та гармонії

Ранок, який починається з палкого сексу дійсно є добрим. Інтим допоможе зрання підняти настрій, налаштуватися на продуктивний день. Більше того, ранковий секс ще й корисний для здоров’я і це точно найбільш приємний вид профілактики. Але, щоб «терапія» була продуктивною і дійсно принесла задоволення, а не викликала роздратування, є певні правила, на які варто зважати. Проте, про все це по порядку.

Ранковий секс: ключ до фізичного здоров’я та гарного настрою

Інтим  – це не лише пестощі від коханої людини, які апріорі приємні. Близькість допомагає нормалізувати психоемоційний стан, задає гарний настрій. Тож, секс зранку допоможе розпочати день з позитиву, що в свою чергу позитивно вливає на продуктивність.

Також починати ранок з інтиму корисно для фізичного здоров’я. Секс активує кровообіг, сердечну діяльність, що допомагає зміцнити судини, збагатити організм киснем. До того ж, інтим добре розганяє лімфу, що допомагає швидко позбутися набряків, активує роботу видільної системи. Тож, ранкова близькість не лише приємний спосіб розпочати день, а й корисний. Приведемо кілька аргументів на користь цього твердження.

5 головніх переваг ранкового інтиму

Як мінімум секс зранку – це приємно. Але ранковий інтим має це кілька вагомих переваг, заради яких не варто нехтувати можливістю мати близькість відразу після того, як прокинувся:

  1. Покращення настрою. Секс стимулює викид дофаміну – гормону задоволення, який покращує настрій і допомагає налаштувати свій день на позитив, а ще оксітоцину – гормону, який знижує тривожність.
  2. Зміцнює серце. Під час інтиму серце активніше працює, що є профілактикою застійних процесів та серцевого нападу, до того ж, секс зранку допомагає понизити тиск.
  3. Бадьорість на весь день. Близькість бадьорить він не гірше міцної кави. Навіть краще, адже на відміну від горнятка кави дає заряд на весь день.
  4. Ефективна заміна ранковим заняттям спортом. Секс на світанку є гарною альтернативою пробіжкам чи тренажерному залу. Під час інтиму збільшується частота серцевих скорочень та дихання так, як і при заняттях спортом.
  5. Допомагає підвищити рівень доходу. Секс зранку бадьорить, завдяки чому людина більш продуктивна на протязі дня, що допомагає в роботі.

До речі, ранкова близькість ще й стимулює мозкову активність. Після оргазму стимулюється робота обох напівкуль мозку і навіть тих областей органу, які зазвичай рідко задіяні.

6 правил для ідеального ранкового сексу

Варто розуміти, що інтим вранці може забезпечити всі перераховані переваги лише якщо він вдалий. А щоб саме таким він і був треба знати кілька хитрощів:

  1. Приглушене освітлення налаштовує на близькість. Тож звечора закрийте штори, щоб попередити проникнення яскравих сонячних променів.
  2. Тримайте під рукою маленькі м’ятні драже, щоб швидко освіжити подих.
  3. Прийміть швидкий душ. Ранкові гігієнічні процедури допоможуть збадьоритися і зробити секс більш приємним.
  4. Починайте з пестощів. Ранкові ласки гарно збуджують, використовувати для цього можна і власні пальці чи язик, і інтимні девайси, тож заздалегідь відвідайте магазин секс-іграшок та придбайте все необхідне.
  5. Використовуйте лубрикант. Не завжди зранку організм жінки миттєво запускає процес виділення фізіологічної змазки, тож лубрикант допоможе зробити інтим комфортним.
  6. Враховуйте згоду партнера. Погане самопочуття, перспектива напруженого дня на роботі і просто відсутність займатися сексом можуть стати причиною відмови і її треба приймати.

А ще намагайтеся не розтягувати ранкове кохання на години. Враховуйте, що у партнера може бути жорсткий графік. Тож або просинайтеся раніше, щоб вкластися з пестощами без ризиків запізнень. І в будь-якому випадку прислухайтеся до бажань партнера.

Кому секс зранку не підійде

Сценарій розпочати день з близькості дійсно підходять не всім. Ось кілька випадків, коли інтимні стосунку зранку не принесуть задоволення:

  1. Особливості біоритмів. Люди-«сови» важко прокидаються зранку, тож секс, який вимагає активності не стане ефективним «будильником»;
  2. Велике навантаження по роботі. Якщо вже зранку треба терміново включати в справи, то тут явно не вийде повноцінно розслабитися.
  3. Питання гігієни. Є люди, які відразу після пробудження мають велику потребу відвідати туалет, тож секс в такому випадку краще відкласти.
  4. Порушення сну. Якщо у партнера безсоння, то краще дати йому зайву годину відпочити.

Загалом інтимна близькість зранку дійсно допоможе розпочати день вдало. Але щоб сподівання себе виправдали, важливий правильний підхід. Прийміть до уваги моменти, які впливають на секс, щоб він дійсно приніс задоволення обом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також