Рейтинг найсмачніших суші та ролів

1547 0

Ми у соцмережах:

Рейтинг найсмачніших суші та ролів

Доставка суші у Львові користується великим попитом серед жителів міста Лева, тому https://origami.lviv.ua вирішив довідатися про смакові вподобання львів'ян. Із завданням було впоратися нелегко, адже ця японська страва поділяється на: Макі, Темакі (мають форму конуса), Гукани (овальні), Нагірі (рис і один шматочок риби). Більше того,в Макі також входять: Хосомакі (монороли із трьох компонентів), Футомакі (роли великого розміру з комбінованою начинкою) і так далі. Отож, подивившись на це різномаїття, які суші потрібно вважати найкращими?

Топ п'ять

Слід зазначити, що вподобання львів'ян та жителів більшості країн у виборі японських смаколиків збігаються, адже найбільша кількість обожнювачів цієї далекосхідної страви найчастіше замовляє:

• Каліфорнію та Філадельфію (іх полюбляють через якнайвдаліше комбінування інгредієнтів, можливість швидко насититися та ніжний смак, а в Орігамі суші пропонується замовити цю страву в декількох варіаціях);

• Унагі (їх основним складником прийнято вважати копченого вугра, який поєднує в собі багато корисних мікроелементів, цей різновид японського смаколика також має багато варіантів приготування з додаванням різних допоміжних інгредієнтів);

• Нігірі Сяке (традиційні суші без додавання інших продуктів, складаються з грудочки рису та шматочка сирого лосося, при вживанні ці суші зовсім трішки занурюють в імбирний соус, адже вважається, що він здатен знищити всі погані мікроорганізми, які знаходяться в рибі);

• Фелікс Хотате, Маме Ебі, Хотто Унагі (роли для справжніх гурманів, адже в їх склад входить велика кількість компонентів, які, на перший погляд, неможливо поєднати в одній страві, їх рецептура може змінюватись в залежності від кухаря);

• монороли Хосомакі (складаються із норі, грудочки рису та начинки, в ролі якої найчастіше виступає креверка, вугор, тунець або лолось).

 

Найсмачніші суші у Львові

Суші- це не просто японський делікатес, а ще й джерело вітамінів та мікроелементів, без яких неможливе правильне функцінування організму: так, завдяки азійському смаколику можна швидко наситись дорослому чоловіку та підтримувати свою фігуру у формі дівчатам, що прагнуть схуднути. Крім того, ця страва неодмінно сподобається дітлахам різного віку.

Вже давно було доведено користь японської їжі для деяких систем та орагнів людини: інгредієнти суші здатні очистити кров, зміцнити м'язи серця та позбавити організм від холистерину. Більше того, їх регулярне споживання зменшує ризик розвитку атеросклерозу. Саме завдяки таким корисним складникам суші, японці вважаються нацією довгожителів.

Великою користю наділений і соєвий соус, який найчастіше подають разом з ролами, адже він підтримує водно-солевий баланс організму та контролює рівень натрію. Беручи до уваги імбир, то він наділений протизапальним ефектом, здатен знищити шкідливі мікроорганізми та звести до мінімуму ризик розвитку тої чи іншої інфекції.

Ресторан Орігамі дає можливість жителям міста Лева скуштувати цю далекосхідну їжу з якісних та свіжих інгредієнтів по вигідній ціні, яка принесе споживачам тільки користь і задоволення від трапези.

Про позитивні якості ресторану Орігамі

 

Відмінною якістю цього закладу від інших є те, що тут ніколи не готують страви про запас та не зберігають їх для подачі клієнтам: вирішивши замовити суші в Орігамі і зателефонувавши саме в цей заклад, кухарі вмить розпочинають приготування.

Що стосується часу доставки, то все залежить від місцерозташування замовника: зазвичай вона займає менше години, але мешканцям віддалених районів Львова потрібно буде зачекати десь півтори години.

Обираючи цей ресторан, абсолютно кожен клієнт має можливість:

• отримати гарячі страви азійської кухні завдяки спеціальним термоємкостям, які використовуються під час доставки замовлення;

• придбати їжу по святковим знижкам та акціям, що дозволяють значно заощадити;

• розрахуватися декількома варіантами оплати;

• зробити замовлення як за допомогою телефону, так і інтернету.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також