Режисери та актори дадуть майстер-клас акторам-початківцям у Рівному

1527 0

Ми у соцмережах:

Режисери та актори дадуть майстер-клас акторам-початківцям у Рівному

Майстер-клас засновники Лабораторії сучасної драматургії та режисури проведуть цього четверга, 19 квітня, у рівненській книгарні «Є».



Розповідатимуть, що потрібно акторам, аби стати успішними на сцені, Юрій Паскар, Євген Васильєв та Олексій Титаренко.

Майстер-клас призначений для акторів-початківців. Він буде корисним і для тих, хто вже почав свою кар’єру, і для тих, хто тільки збирається це зробити.

Тим паче, що торік у Рівному з’явилася Лабораторія сучасної драматургії, яка створює унікальні у Західній Україні експериментальні майданчики сучасної української та зарубіжної драматургії на базі малої сцени обласного драматичного театру.

Юрій Паскар – режисер, драматург, психолог, засновник та художній керівник театральної лабораторії «ВідСутність» при ПДМі.

Євген Васильєв – доцент, кандидат філологічних наук, докторант Житомирського державного університету імені Івана Франка, є автором майже 200 наукових та навчально-методичних праць та був керівником народного аматорського молодіжного театру МПК «Текстильник».

Олексій Титаренко – член Спілки театральних діячів України, художній керівник театру "Сонях", режисер, актор театру та кіно.

Майстер-клас у четвер розпочнеться о 14.30. Вхід вільний. Книгарня «Є» розташована на вул. Короленка,2 (біля ТЦ «Злата Плаза»).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також