Рівенську команду «вбили» у столиці

2170 0

Ми у соцмережах:

Рівенську команду «вбили» у столиці

Кадри емоційної поведінки головного тренера «Пульсара» Сергія Шемосюка по завершенні стартового матчу сезону проти «Будівельника» пролетіли по багатьох центральних каналах. Пан Сергій був вкрай незадоволений діями суддів, які на останніх секундах «вбили» нашу команду, не зафіксувавши стовідсоткові фоли. Ось що сказав обурений тренер офіційному сайту «Будівельника» по завершенні гри: — У другій половині гри «Будівельника» не було видно на паркеті, а очки київській команді приносили судді. Вважаю, що такий арбітраж — це справжнє вбивство, яке веде до деградації вітчизняного баскетболу.

«Будівельник» — «Пульсар»
80:79 (23:21, 26:15, 18:20, 13:23)
«Пульсар»: Рихлюк (3), Костко (7), Ковалевський (5), Дубнюк (5), Скиданов (14), Шемосюк (8), Колот (5), Артимович (4), Река (20), Лебідь (0), Захожий (0), Кіба (8).

Кадри емоційної поведінки головного тренера «Пульсара» Сергія Шемосюка по завершенні стартового матчу сезону проти «Будівельника» пролетіли по багатьох центральних каналах. Пан Сергій був вкрай незадоволений діями суддів, які на останніх секундах «вбили» нашу команду, не зафіксувавши стовідсоткові фоли. Ось що сказав обурений тренер офіційному сайту «Будівельника» по завершенні гри: — У другій половині гри «Будівельника» не було видно на паркеті, а очки київській команді приносили судді. Вважаю, що такий арбітраж — це справжнє вбивство, яке веде до деградації вітчизняного баскетболу. Після приїзду до Рівного Сергій Шемосюк, дещо охолонувши, розповів місцевим журналістам наступне: — Заробивши у Києві хорошу пресу, ми, на жаль, не заробили таких потрібних очків. Чемпіонат дуже короткий — усього 26 матчів, а тому кожна перемога — більш ніж на вагу золота. Щодо самої гри, то ми не надто успішно провели другу чверть, відпустивши суперника на 12 очок. Потім різниця в рахунку була ще більшою, проте хлопці продемонстрували хорошу функціональну та психологічну підготовку і, незважаючи на суддів, змогли наздогнати і випередити суперника. У кінцівці зустрічі судді просто не дали нам виграти. Замість того, щоб призначити штрафні, головний суддя, не дочекавшись фінальної сирени, дав свисток про завершення матчу. Ось так без сирени ми й закінчили свою стартову гру. Крім цього, на останній хвилині нас спіткала ще одна прикрість — травмувався Андрій Артимович, зараз його нога в гіпсі, і він пропустить щонайменше місяць. Також травмувався Ілля Шемосюк, проте сподіваюся, що в грі з «Сумихімпромом» він все ж гратиме. — Як ви думаєте, чому в іграх з «Будівельником» у вас постійно виникають претензії до суддів? Можливо, це пов’язано з тим, що «Будівельник» є клубом, наближеним до керівництва федерації? — Можливо, але я цього стверджувати не буду. А претензії у нас виникають постійно. Скажімо, минулого року мене вперше в кар’єрі під час гри з «Будівельником» вилучили з залу. Учора «Пульсар» мав приймати «Сумихімпром», а вже в суботу рівняни гратимуть у Южному проти «Хіміка».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також