Рівне має нового партнера з Польщі

1440 0

Ми у соцмережах:

Рівне має нового партнера з Польщі

Рівне продовжує співпрацю з міжнародними партнерами. Так, громада відтепер має нового партнера з Польщі – Граєвський повіт.

Секретар Рівненської міської ради, виконуючий обов’язки міського голови зустрівся зі Скарбником Граєвського Повіту Марією Люциною Ясінською.

Під час зустрічі обговорили подальші напрямки співпраці, зокрема, щодо створення на базі міської лікарні №2 сучасного реабілітаційного центру для поранених бійців.

Віктор Шакирзян, подякував делегації за раніше надану гуманітарну допомогу та підтримку нашої країни та нашого міста, зокрема. Він підкреслив важливість співпраці з іноземними партнерами, яка є невід'ємною частиною боротьби з агресором.

- Для нас надзвичайно важлива підтримка збоку іноземних партнерів, що дозволяє нам пліч-о-пліч боротися проти ворога. Кожного дня наші мужні воїни виборюють перемогу для країни, - зазначив очільник міста Віктор Шакирзян. - Дякуємо, що від початку повномасштабного вторгнення Граєвський повіт організував та доставив гуманітарну допомогу до Рівного. У нас одна спільна мета – перемога. Переконаний, що цей візит зміцнить подальшу співпрацю між нашими громадами та дозволить відкрити нові можливості нашої співпраці.

Напередодні польські партнери надали Рівненській міській лікарні №2 гуманітарну допомогу: продукти харчування, засоби гігієни, одяг та медикаменти. А загалом, початку 2022 року, Рівненська міська лікарня №2 отримала понад шість тонн гуманітарної допомоги від Граєвського повіту (Республіка Польща).
Польські колеги запевнили, що вони готові продовжувати надавати підтримку Рівному та Україні.

- Висловлюємо наше співчуття не лише словами, а й через конкретні дії та допомогу, яку ми активно намагаємось зібрати. У цьому процесі приєднуються всі, хто може внести свій внесок. Наша спільна мета - надати допомогу та підтримку. На цьому шляху приєднуються також і учні шкіл, які докладають зусиль для допомоги та підтримки України. Результатом наших спільних зусиль є багаторічна та успішна співпраця, що триває протягом років, - поділилася Скарбник Граєвського Повіту Марія Люцина Ясінська.

Віктор Шакирзян зауважив, що основний акцент зараз - облаштування реабілітаційного центру для військових та забезпечення належних умов для отримання повноцінної реабілітації учасників бойових дій та ветеранів. За його словами, після перемоги українців чекають нові виклики, і польська допомога у реабілітації воїнів стане незамінною для наших захисників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також