Рівненщина провела в останню дорогу п'ятьох Героїв

9474 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина провела в останню дорогу п'ятьох Героїв

Мешканці Рівненщини попрощалися з п'ятьма військовослужбовцями.

Вадим Логасюк із села Лінчин у серпні минулого року вступив до лав Збройних Сил України. Пройшовши навчання за кордоном, ніс бойову службу в районі Бахмута.

21-річний молодший сержант, командир відділення інженерно-саперного взводу загинув 18 березня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Оріхово-Василівка Бахмутського району Донецької області. У військовослужбовця залишилися батьки та брат.

Костопільчанин Валерій Потапчук із першого дня повномасштабного вторгнення приєднався до лав Збройних Сил України, де служив навідником гірсько-штурмової роти.

45-річний солдат загинув 18 березня внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області. У Героя залишилися батьки та брат.

Днями Олександрійська громада провела в останню дорогу військовослужбовця 27-річного Андрія Морозика. Добрий, працьовитий, щирий, «золоте дитя» – так про Андрія говорили усі, хто його знав. У березні 2022 року Андрій одружився, проте планам молодого подружжя на щасливе сімейне життя збутися не судилося...

7 березня водій-стрілець Андрій Морозик загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Дубово-Василівка Бахмутського району Донецької області. 

У Вараші попрощалися з двома Героями.

Микола Кальниченко служив гранатометником у 104-ій окремій бригаді ТрО. 45-річний солдат загинув 15 березня у місті Бахмут. Поховали його на кладовищі в селі Стара Рафалівка.

Ігор Поліщук служив зенітником-артилеристом у 104-ій окремій бригаді ТрО. 56-річний молодший сержант загинув 16 березня у місті Бахмут. Поховали його на кладовищі в селі Стара Рафалівка.

Вічна пам'ять Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також