Рівненщина востаннє зустріла трьох бійців

1934 0

Ми у соцмережах:

Рівненщина востаннє зустріла трьох бійців

Захисники загинули під час виконання бойових завдань.

На Рівненщині востаннє зустріли трьох захисників: Андрія Лагнюка, Олександра Ляпченка та Дениса Павлуся, - повідомили у Рівненській ОВА.
 
Андрій Лагнюк, 1982 року народження, з міста Дубно. Навчався у місцевій гімназії №2. У 2006 році закінчив Львівську національну академію ветеринарної медицини. Згодом проходив строкову службу в Збройних силах України. З початком повномасштабної війни у березні 2022 року вступив до війська, був командиром механізованого взводу. Життя воїна обірвалося 25 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання.
 
Олександр Ляпченко проживав у селі Малеве Боремельської тергромади. Із початком повномасштабного вторгнення Олександр став на захист України. На службі був старшим розвідником підрозділу спецпризначення Національної Гвардії. Його бойовий шлях пролягав від Гостомеля, Бучі і до Бахмута, Лисичанська, Лиману та Харкова. Свій останній бій воїн прийняв 26 серпня 2024 року на Харківщині.
 
Денис Павлусь народився на Алясці, згодом переїхав у Вараш. Навчався у Вараському ліцеї №2. Після завершення вступив до Національного транспортного університету. У травні 2024 року Денис вступив до війська та служив у 12-ій бригаді спеціального призначення "Азов". Отримав медаль "За звитягу" у зоні бойових дій в серпні цього року. 21-річний боєць загинув під Бахмутом під час виконання бойового завдання.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також