Рівненська «Європейська Солідарність» очищається – коментар голови організації

1918 0

Ми у соцмережах:

Рівненська «Європейська Солідарність» очищається – коментар голови організації

Як стало вчора відомо Президія Центральної Ради Політичної партії «Європейська Солідарність», рішенням від 18 березня 2020 року, розпустила Рівненську територіальну організацію партії і припинила членство в партії осіб, які реєструвалися в Рівненській області.

Чому, власне, центральне керівництво Партії ухвалило таке рішення ми попросили прокоментувати в.о. голови Рівненської територіальної організації «Європейська Солідарність» Інну Дмитренко.

- Незважаючи на зазначене рішення партія не припинила свого існування в області. “Європейська Солідарність” перезавантажує свій «особовий склад». Територіальна організація партії заходить «на карантин» і хоче вийти з нього із оновленим складом, без старих хвороб. Партія зберігає активний офіс і повноважного в.о. керівника обласного офісу. Й продовжує активно працювати, - зазначає Інна Дмитренко.

Разом з цим в.о. керівника відмічає, що рішення Президії про розпуск Рівненської територіальної організації партії не вплине на партійні перспективи партійців, які не мають конфліктів або репутаційних ризиків та прагнуть надалі відстоювати і популяризувати принципи і цінності «Європейської Солідарності». Рівненська територіальна організація буде перезавантажена в максимально стислий термін, наскільки це буде дозволяти ситуація із епідемією коронавірусу і карантинними заходами в Україні.

- Партія «Європейська Солідарність» відкрита для усіх, хто поділяє нашу ідеологію і прагнення нової якості політики, - наголошує вона.
Окремо Інна Дмитренко відмітила, що відповідно до рішення Президії буде переглянутий й персональний склад фракцій “Європейської Солідарності” в Рівненській обласній і міській радах.

- Президія Центральної Ради визнала роботу діючих фракцій в Рівненській обласній та міській радах незадовільною. А відтак ми плануємо переглянути персональний склад наших фракцій. Представниками нашої партії у радах зможуть бути лише депутати-члени партії, які не дискредитували себе та сповідують принципи та ідеї «Європейської Солідарності». За дії решти депутатів, які сьогодні є членами фракцій «ЄС», партія не може нести жодної відповідальності, - наголосила в.о. керівника організації.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також