Рівненська міська рада стане співвласницею ПАТ «Верес», а Надєїн – президентом

3811 0

Ми у соцмережах:

Рівненська міська рада стане співвласницею ПАТ «Верес», а Надєїн – президентом

Міський голова Володимир Хомко підписав «акціонерний меморандум», відповідно до якого футбольний клуб «Верес» стане публічним акціонерним товариством, а Рівненська міська рада – одним із його акціонерів.

Меморандум з підписом п.Хомка опубліковано на сайті «Вереса». Також документ підписали керівник громадської спілки «Верес» Олексій Хахльов та власник «Рівнетеплоенерго» Іван Надєїн.

«Верес» зазначає, що коли у клуба розпочалася складна фінансова ситуація, зокрема заборгували зарплату футболістам, керівництво звернулося по допомогу до бізнесменів та влади.

На сайті «Вереса» йдеться:

«На прохання клубу і влади міста відгукнувся власник компанії «УкрТепло», яку у нашому місті представляє підприємство «Рівнетеплоенерго», Іван Надєїн. У результаті переговорів було досягнуто домовленості про створення публічного акціонерного товариства.

Головними його акціонерами виступатимуть Рівненська міська рада, Громадська спілка «Народний клуб «Верес» та компанія інвестор. Також акціонерами клубу стануть члени НК «Верес».

Окрім того, частину акцій буде виставлено на вільний ринок, де кожен охочий зможе стати співвласником червоно-чорної команди. Це дасть змогу залучити додаткові кошти на розвиток «Вереса».

Гарантуючи серйозність намірів та надійність подальшої співпраці Іван Надєїн дав згоду бути президентом та вже вирішив виділити особисті кошти для вирішення нинішніх фінансових проблем клубу».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також