Рівненська солдатка звинувачує лікарку в недогляді (ВІДЕО)

3564 0

Ми у соцмережах:

Рівненська солдатка звинувачує лікарку в недогляді (ВІДЕО)

Військовослужбовець звинуватила лікарку Рівненського військового госпіталю Людмилу Стецюк у халатному ставленні.

 24-річна Інна Короленко з квітня була мобілізована до лав територіальної оборони. Як розповіла дівчина для «ITV», 19 серпня вона відчула біль внизу живота, тому звернулася до лікарів.

Однак на прийомі гінеколог не призначала УЗД й іншу діагностику, а сказала, що ніяких великих проблем немає. У висновку лікарка написала «здорова». На другий день дівчина уже не могла підвестися.

«Швидка» завезла її до лікарні. Виявилось, що у неї внутрішня кровотеча. У міському пологовому будинку дівчині провели операцію, чим врятували від важких наслідків.

За словами Інни Короленко, через якийсь час після операції вона знову була змушена звернутися до тієї ж лікарки. Адже вона військова, тому може лікуватися лише у військовому госпіталі: 

- Лікарка знову написала, що я здорова. Почала говорити, що у мене не була ніякої операції, а ще сказала, що свої діагнози я отримала через те, що служу в армії з хлопцями. 

Після розголосу з’явилися й інші жінки, які незадоволені роботою лікарки.

Сама лікарка Людмила Стецюк, окрім госпіталю, ще працює у приватному кабінеті. Однак спілкуватися з журналістами відмовилася.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також