Рівненська веслувальниця виборола медаль Кубка світу

842 0

Ми у соцмережах:

Рівненська веслувальниця виборола медаль Кубка світу

21-річна Олена Циганкова стала призеркою на Кубку світу з веслування на байдарках та каное, що завершився в Угорщині. Бронзову медаль підопічна Леоніда Камлочука здобула на каное-одиночці на дистанції 5000 метрів. Крім того, вона була четвертою в одиночці на дистанції 500 метрів, а також посіла восьме та дев’яте місця у парі.

Олена Циганкова, яка розпочинала спортивний шлях у Млинові, а продовжила у Рівному, була єдиною представницею нашої області на цих змаганнях.

— Для Оленки це перша міжнародна медаль, — розповідає тренер Леонід Камлочук. — Хоча раніше вона брала участь у юніорських чемпіонатах Європи та світу. Також один раз виступала у дорослому Кубку світу. Представників Рівненщини на цих змаганнях могло бути і більше, планувалася ще участь двох параканоістів. Але оскільки до Угорщини їхали автобусом, а не літаком, то від їхньої участі у федерації відмовилися. Вирішили, що для спортсменів з інвалідністю це буде занадто велике навантаження. Хоча впевнений, що вони були б з нагородами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також