Рівненські фермери пікетуватимуть Верховну Раду

1761 0

Ми у соцмережах:

Рівненські фермери пікетуватимуть Верховну Раду

Якщо депутати на схвалять запропонований Асоціацією фермерів України законопроект, фермери пікетуватимуть ВР. В тому числі — рівненські. Адже документом передбачена передача землі, яка перебуває у них в постійному користуванні, у приватну власність їхнім рідним після їхньої смерті.

 - Ми вимагаємо у нардепів підтримати цей законопроект своїм голосом, - каже голова Асоціації фермерів Рівненщини Андрій Кузьмич. - Адже він важливий для нас: землю, яка перебувала у фермера в постійному користуванні, віддадуть йому в приватну власність. І процедура її оформлення відбуватиметься без втручання Держгеокадастру. 15 травня законопроект винесуть на розгляд. Якщо депутати не проголосують за його прийняття, Асоціація пікетуватиме в Києві ВР, добиваючись, щоб наші вимоги почули.

На думку заступника начальника управління Держгеокадастру в Рівненській області Сергія Дубича, прийняття закону знизить соціальну напругу в області. Він також наголосив, що йдеться не про ті людські паї, які фермери орендують у містян та жителів сіл, а про ті, які їм давно виділили в постійне користування.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також