Битва за Вищу лігу: рівненські футболістки недооцінили команду суперниць з «Оболоні»

1630 0

Ми у соцмережах:

Битва за Вищу лігу: рівненські футболістки недооцінили команду суперниць з «Оболоні»

Жіноча команда народного клубу Верес зіграла внічию з Оболонню у першому матчі плей-оф за місце у Вищій лізі. Верес - Оболонь - 1:1 (1:1)

Жіноча команда стала передостанньою у турнірній таблиці Вищої ліги цього сезону. Оболонь - срібний призер чемпіонату Першої ліги. Тож у двоматчевій дуелі між собою суперниці визначать, хто гратиме в елітному дивізіоні українського жіночого футболу у наступному сезоні.

Рівнянки вже в дебюті цієї надважливої гри пропустили прикрий гол. Досвідчена Ірина Василюк на правому фланзі атаки обігралася з Веронікою Голованчук і виконала навіс на лінію воротарського майданчика. Там не було нікого із суперниць, але дуже невдало зіграла голкіперка Світлана Снігур, закинувши м'яча у власні ворота - 0:1.

Втім, цього разу команда Олени Рудої продемонструвала характер і зуміла відігратися. Ще до перерви Владислава Нездюр зуміла втекти від двох суперниць на правому фланзі і перед воротами Оболоні точною передачею знайшла Анастасію Ляхович. Та пробила без шансів для голкіперки киянок - 1:1, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Тепер усе у цій парі вирішиться у повторній грі у столиці. У Києві Оболонь та Верес зіграють 6-го червня. 

Головна тренерка жіночої команди народного клубу Верес Олена Руда прокоментувала гру червоно-чорних проти Оболоні у першому матчі плей-оф за місце у Вищій лізі.

- Очікували більшого від цієї гри. Можливо, ми дещо недооцінили команду суперниць. Після сьогоднішнього матчу більш прискіпливо вивчатимемо їхню гру, переглянемо ще більше попередніх поєдинків Оболоні.

Дівчата суперниці грали з величезним бажанням. Це дуже престижно - здобути путівку до Вищої ліги.

Ми по грі досить непогано виглядали сьогодні. За виключенням дуже прикрої помилки голкіпера на старті матчу. В нас були моменти, але знову підвела реалізація. Зараз дівчата грають на фоні втоми вже, за рахунок величезного бажання. Тому можу лише подякувати їм за самовіддачу.

Щодо мого виходу на поле - це була вимушена заміна. Софія Баліна грала з мікротравмою, вона не встигла відновитися. Непросто було увійти в такий високий темп матчу, але дівчата раді, що я і на полі їм допомагаю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також