Рівненські нацгвардійці: чи потрібно їх боятися, як стати одним із них та чи можна робити фото зі службовими псами (відео інтерв’ю з заступником командира)

10978 1

Ми у соцмережах:

Рівненські нацгвардійці: чи потрібно їх боятися, як стати одним із них та чи можна робити фото зі службовими псами (відео інтерв’ю з заступником командира)

Національній гвардії України уже – п’ять років. Цю військову структуру, яка підпорядкована Міністерству внутрішніх справ, створили на базі колишніх внутрішніх військ. Відбулося лише перейменуванням чи повністю змінилася система, і чим сьогодні займаються нацгвардійці – про це в інтерв’ю для РВ розповів заступник командира рівненської військової частини Нацгвардії Сергій Осташевський.

Рівненську частину було створено торік, до того місцеві нацгвардійці підпорядковувалися Львову. Тепер в області Нацгвардія базується не лише у Рівному, а й також у Сарнах.

Кожен, хто підписує контракт із Нацгвардією, має право обрати сам військову частину та рід діяльності, наприклад, охорону громадського порядку чи конвой. З незаконним видобутком бурштину, до слова, місцеві нацгвардійці не борються.  

Пан Осташевський каже, що боятися гвардійців не варто, і додає: людям, що викрикують образи хлопцям, які охороняють громадський порядок, потрібно спробувати самому послужити у військовій частині.

Також Сергій Осташевський розповів, коли з Нацгвардії зникла дідівщина, чи ображають командири рядових, як ставляться у частині до жінок, які зарплати у на сьогодні та чи можна рівнянам гладити псів, які служать у Нацгвардії.

Детальніше про все – на відео:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також