Рівненські рятувальники гаситимуть пожежі у лісах на Житомирщині

1106 0

Ми у соцмережах:

Рівненські рятувальники гаситимуть пожежі у лісах на Житомирщині

Вогнеборці з Рівненського гарнізону ДСНС виїхали на допомогу з ліквідації лісових пожеж у Житомирській області.

До протидії вогняній стихії з Рівненщини залучається 25 чоловік особового складу та 5 пожежних автоцистерн підвищеної прохідності.
Рівненські рятувальники повністю забезпечені усім необхідним, щоб в повній мірі виконувати службові завданння за призначенням.

Житомирські новини повідомили, що наразі триває ліквідація низової лісової пожежі в Народицькому та Кліщивському лісництвах ДП «Народицьке СЛГ» Народицького району, що виникла 4 квітня через перекидання вогню із палаючої сухої трави.

Сильний вітер, швидкість якого сягала 15-20 м/сек ускладнив ситуацію, в результаті чого вчора пожежа набрала більших масштабів та розповсюдилася на територію Базарського лісництва ДП «Народицьке СЛГ» Народицького району. Станом на 6:00 пожежу не локалізовано, залишається горіння трьома окремими осередками поблизу населених пунктів Звіздаль та Малі Миньки на загальній площі 15 га.

На ліквідації наслідків лісової пожежі працюють 72 рятувальники та 17 одиниць техніки Управління ДСНС у Житомирській області, 80 представників лісових господарств та 13 одиниць техніки. Крім того, залучено авіацію ДСНС України. Зокрема, вчора літаком АН 32-П зроблено 4 скиди води.

Також залучено рятувальників та техніку не лише з Рівненської, а й з Вінницької та Хмельницької областей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також