Рівненських суддів охоронятиме окреме управління

2235 0

Ми у соцмережах:

начальник управління Сужби судової охорони у Рівненській області Віктор Мороз

У Рівне запрацює Служба судової охорони – там вже триває набір працівників на 92 вакантні посади . Управління Служби судової охорони цілодобово забезпечуватиме громадський порядок у судах, під час судових засідань, запобігатимуть проявам неповаги до суду, забезпечуватимуть безпеку учасників судового процесу, а також за рішенням суду охоронятимуть суддів та їхні сім’ї, коли їм загрожуватиме небезпека.

Раніше охорона судів покладалася на Національну поліції та Національну гвардію. А вже з наступного року функції охорони судів в Рівному покладуть на Службу судової охорони. До кінця року в управлінні планують укомплектувати 105 працівників підрозділів охорони, які й будуть забезпечувати порядок в судах.

Наразі в управлінні триває конкурс на 92 посади атестованих співробітників. У попередньому відборі на 28 вакантних посад було 43 претенденти, з яких 27 прийняли на роботу. В управління Служби охорони приймають на роботу людей з досвідом роботи в охороні, в правоохоронних органах та учасників бойових дій. Крім того, в управлінні Служби судової охорони потрібні і чоловіки, і жінки, розповів начальник управління Служби судової охорони у Рівненській області Віктор Мороз.

Працівникам управління забезпечують здобуття вищої освіти під час проходження служби, можливість професійного розвитку та зростання, можливість отримання житла, пенсійне забезпечення після 25 років служби, медичне обслуговування та заробітну плату близько 11 тисяч гривень за місяць.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також