Рівненський клуб шукає гроші на Лігу чемпіонів

1001 0

Ми у соцмережах:

Рівненський клуб шукає гроші на Лігу чемпіонів

Історична для Рівного подія — місцевий клуб став чемпіоном України в найголовнішій лізі. «Західний вогонь» у суперфіналі чемпіонату України з софтболу переміг багаторічного чемпіона країни луганську «Ніку». Вирішальну третю перемогу у серії рівнянки одержали у себе на полі. Тепер у наставника команди Володимира Судимака нові клопоти: де знайти гроші на участь у Лізі чемпіонів, куди автоматично потрапили його підопічні.

Західний вогонь Історична для Рівного подія — місцевий клуб став чемпіоном України в найголовнішій лізі. «Західний вогонь» у суперфіналі чемпіонату України з софтболу переміг багаторічного чемпіона країни луганську «Ніку». Вирішальну третю перемогу у серії рівнянки одержали у себе на полі. Тепер у наставника команди Володимира Судимака нові клопоти: де знайти гроші на участь у Лізі чемпіонів, куди автоматично потрапили його підопічні.

— Раніше ми вигравали Кубок України, а тепер нарешті стали чемпіонами, - ділиться враженнями сповнений гордості Володимир Судимак. — Здобути 24 перемоги у 26 матчах було не так вже й просто.
— Якщо порівняти з минулими роками, то це «Західний вогонь» став сильнішим чи «Ніка» ослабла?
— Ми стали сильніші — це беззаперечно. У нас вже не один рік стабільний склад, який додає від сезону до сезону. Дуже потужно відіграла чемпіонат зі своїми складними подачами Юлія Миронова, ми краще почали грати в захисті. Щодо послаблення «Ніки». Так, основний її гравець завагітніла, інша поїхала до Росії, але і в нас відбуваються втрати. Питання скоріше не в гравцях, а в умовах. У Луганську у них були суперумови, дівчата їздили на ігри за кордон, мали дорогу амуніцію. Але останніх два роки у них теж почали виникати труднощі. І цей сезон ми провели фактично в однакових умовах.
— Чи братиме участь «Західний вогонь» в Лізі чемпіонів?
— Будемо пробувати, хоча рівень у клубів з Голландії, Італії, Чехії дуже високий. Головна ж перепона — це кошти, які до наступного року нам потрібно знайти.
— Багато?
— Залежатиме від того, де проходитиме турнір. Торік, наприклад, ми мали право брати участь у Кубку Кубків. Для тижневої участі в змаганнях, що проходили в Італії, потрібно було 20 тисяч євро. На жаль, таких коштів ми не знайшли, а тому не поїхали.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також