Рівненський УКРОП підтримав Олександра Шевченка на президентських праймеріз партії

1146 0

Ми у соцмережах:

Рівненський УКРОП підтримав Олександра Шевченка на президентських праймеріз партії

Народний депутат від УКРОПу Олександр Шевченко став переможцем президентських праймеріз партії у Рівненській області. За претендента проголосували 197 делегатів конференції Рівненської обласної організації УКРОПу. Учасники праймеріз Оксана Тунік-Фриз та Ірина Головатенко посіли друге і третє місця відповідно.

Голосуванню передувала зустріч із членами та прихильниками партії, під час якої всі претенденти представили своє бачення розвитку України й відповіли на гострі питання присутніх.
За словами Олександра Шевченка, після чергових виборів до влади в Україні повинні прийти нові люди, які зупинять розкрадання країни: «Ті, хто крали, ті грабуватимуть завжди. Я говорю про людей, які колись засунули свої руки у чужі кишені й дотепер обкрадають українське суспільство. Така влада нам не потрібна. Вона втратила довіру суспільства та світу».
Зі свого боку, голова УКРОПу, народний депутата Тарас Батенко зазначив, що розпочинаючи президентські праймеріз, УКРОП взяв за приклад найкращі зразки світової демократії. Прозоре обрання єдиного кандидата на пост голови держави має покласти край свавіллю чинної влади, яка знову хоче нав’язати українцям ілюзію безальтернативності.
«Я хочу, щоб ця влада побачила, що їй є альтернатива. Ми можемо її поміняти на справжніх українських патріотів. Ми хочемо пройти цей шлях гідно, і щоб кожен партієць чесно визначив, кого хоче бачити кандидатом у президенти», – підкреслив Тарас Батенко.
На переконання очільника Київської міської організації УКРОПу, голови правління фонду «Майдан закордонних справ» Богдана Яременка, важливо, щоб кожен кандидат у Президенти України запропонував громадянам чітку й зрозумілу програму дій. Також бажано представити команду людей, які відстоюватимуть інтереси України на зовнішній арені. Відтак президентські праймеріз УКРОПу мають стати гарним прикладом для інших українських політиків і продемонструвати, у який спосіб слід обирати лідерів.
«Чим ми відрізняємося і з чим йдемо до людей? Перш за все, УКРОП не бреше. Ми не брехатимемо своєму народу, що з ворогом можна домовитися. Ми не брехатимемо про мир, про припинення війни, яке може настати за два тижні. Ми не брехатимемо ні собі, ні світу, а відтак у нас не буде причин червоніти», – наголосив політик.

Зауважимо, 28 вересня у Луцьку розпочалася фінальна стадія президентських праймеріз УКРОПу. У рамках всеукраїнського туру учасники перегонів мають відвідати 24 міста, у кожному з яких представлять свої програми та поспілкуються з членами та прихильниками партії. За підсумками зустрічей кожна з областей має обрати свого переможця. Остаточні результати праймеріз стануть відомі під час великого з'їзду УКРОПу, який відбудеться у Києві 5 грудня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також