«Рівнеоблводоканал» нагадує про своєчасну подачу показників лічильників

5061 0

Ми у соцмережах:

«Рівнеоблводоканал» нагадує про своєчасну подачу показників лічильників

Сьогодні у більшості споживачів Рівнеоблводоканалу встановленні індивідуальні прилади обліку води. Це зручно, а головне – економічно вигідно. Адже в такому випадку абоненти сплачують лише за ту воду, яку фактично використали. Проте коли рівняни вчасно не подають показники своїх лічильників, підприємству доводиться нараховувати плату за надані послуги за нормами споживання. І тоді можуть траплятися різні казуси: розбіжності у розрахунках, виникає заборгованість за послуги або переплата…

Щоб цього не виникало, «Рівнеоблводоканал» нагадує, що період подачі показників водолічильників – із 15 по 27 число включно кожного місяця.

Якщо споживач вчасно не подав показники лічильника, то плата за послуги нараховується за нормативами (нормами) споживання, згідно із пунктом 11 «Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», які затверджені Постановою Кабінету Міністрів України, - наголошує заступник директора з комерційної діяльності РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» Микола Ткачук.Ці нормативи коливаються від 55 до 260 літрів на добу, в залежності від умов благоустрою в будинку чи квартирі. Ці нормативи затверджені рішенням Рівненської обласної ради «Про затвердження нормативів (норм) споживання води для споживачів РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал»» від 6 вересня 2017 року. І ще раз наголошуємо, що подача показань квартирних засобів обліку – це обов’язок споживача.

Повідомляти фактичні показники водо лічильників можна у будь-який зручний спосіб:

- за телефонами: 0-800-501-919, 098-541-97-03, 073-487-21-77 (у будні дні з 8.00 до 17.00);

- на офіційному сайті підприємства www.vodarivne.com, зайшовши в «Особистий кабінет»;

- особисто звернувшись у службу обліку та реалізації води за адресою: м. Рівне, вул. Вишенського, 6;

- скринька для збору показників за адресою: м. Рівне, вул. Вишенського, 6;

- надіслати показник на електронну пошту водоканалу: info@vodarivne.com

- смс-повідомлення за тел. 050-33-100-20 із зазначенням особового рахунку та показника (ів) лічильника (у форматі о/р №______ ХВ___ГВ___).


Із питань щодо нарахувань можна звертатися за телефоном: 0-800-501-919. 

За повідомленням Рівнеоблводоканалу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також