Рівнян просять зібрати урожай: будівельна техніка розчищає ділянку для тренувальної бази футболістів

7912 0

Ми у соцмережах:

Рівнян просять зібрати урожай: будівельна техніка розчищає ділянку для тренувальної бази футболістів

На ділянці площею 8 гектарів, що між вулицею Костромською та Пагорбом Слави у Рівному, стартували земляні підготовчі роботи для будівництва тренувальної бази народного клубу Верес.

Будівельна техніка розчищає ділянку від насаджень та розрівнює її. Вже найближчим часом компанія-генпідрядник будівництва, київська фірма "Базиспромбуд", повинна розпочати реалізацію першої черги проекту. Це будівництво двох повнорозмірних полів: зі штучним та натуральним покриттям.

​​​​​​​Антон НАЗАРУК, генеральний директор народного клубу Верес:

- Цього тижня компанія-генпідрядник розпочала підготовчі роботи. Згідно з договором, до 1-го грудня будівельники повинні повністю завершити два футбольних поля. Аби вже цієї зими команда могла провести повноцінний втягуючий тренувальний збір у Рівному. На якісних полях. Для цього трав'яне поле повинне бути обладнане системою дренажу та поливу.

Роботи вже стартували. Тому ми просимо рівнян, які організували на цій території городи - зібрати урожай.

Загалом увесь проект повинен включати в себе три повнорозмірні футбольні поля та адмінбудівлю. Реалізація проекту повинна повністю завершитися упродовж двох років. У будівництво бази клуб готовий інвестувати близько 1 мільйона євро, - резюмував Антон Назарук.

Нагадаємо, народний клуб Верес переміг в аукціоні з права оренди восьми гектарів міської землі на вулиці Костромській строком на 4 роки. Вартість орендної плати - понад 805 тисяч гривень на рік. Крім того, клуб зобов'язався компенсувати місту втрати с/г виробництва - а це ще майже півтора мільйона гривень.

На цій території Верес будуватиме тренувальну базу з трьома повнорозмірними полями, адмінкорпусом, міні-готелем для проживання, відновлення та реабілітації футболістів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також