Рівнян запрошують побачити "Мить чарівну"

993 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запрошують побачити

Персональна виставка Наталії Козлової “Мить чарівна” продовжує широкомасштабний проект галереї - «Євро-Арт» для талановитих».

Шостого червня у клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається виставка Наталії Козлової.

Наталія Козлова -рівнянка.  Після закінчення ї ЗОШ №4 вступила до РЕГІ, де вивчала фінансову справу. Утім, любов до живопису виявилася сильнішою. Сьогодні 40-річна Наталія - чарівна мама двох дітей, викладач образотворчого мистецтва і, насамперед, талановина художниця. Мистецтво взагалі, і живопис зокрема, займають величезне місце у її житті. Ще у шкільні роки навчалася у Рівненській художній школі, вже у дорослому віці теж продовжила займатися улюбленою справою – спочатку, відвідуючи Арт-студію Руслана Хвеся, а нині вивчає олійний живопис в Арт-студії Олександра Гурістюка та паралельно навчає живопису вихованців Арт-студії «Ананас».

У 2017 році Наталія Козлова уже виставляла свої роботи у груповій виставці учнів Руслана Хвеся у Рівненській обласній бібліотеці для молоді. А от нинішня експозиція – це її персональний дебют.
Художниця представляє 28 робіт, виконаних на полотні, полотні на картоні та ДВП в техніці олійного живопису. Це і тематичні картини, і пейзажі, натюрморти та портрети. Усі вони написані протягом останніх двох років.

Захоплена імпресіонізмом та експресіонізмом, напрочуд чуттєва у своїх роботах художниця каже, що «головне у картині – передати позитив, настрій, характер». І їй це вдається завдяки особливому поєднанню кольорів та власній інтерпретації побаченого. 

Час презентації:  15:00 год.  у клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» - Рівне, що на проспекті Миру, 4. Організатор: арт-група галереї європейського живопису «Євро-Арт».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також