Рівнян запрошують пройти безкоштовне обстеження

5716 0

Ми у соцмережах:

Рівнян запрошують пройти безкоштовне обстеження

Отримати консультацію терапевта, перевірити рівень глюкози в крові, пройти швидкий тест на вірусні гепатити В,С та ВІЛ, а також виміряти холестерин, артеріальний тиск та оксигенацію (рівень збагачення клітин киснем).

Такі послуги можна безкоштовно отримати під час акції, яка відбудеться 5 квітня в Територіальному сервісному центрі МВС №5641 за адресою: Рівне, вул. Київська 108-Б.
Її організовує Рівненський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначають 7 квітня.
Таку акцію комунальний заклад організовує не вперше саме в терцентрі  МВС. Досвід показує, що бажання обстежитися щоразу виявляє кілька сотень людей, здебільшого репродуктивного віку, які з різних причин не знаходять часу зробити це у медзакладах, повідомляє Рівненська обласна рада.
Нагадаємо: Всесвітній день здоров'я (World Health Day) - це одна із восьми офіційних гломальних  кампаній Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), яка має за мету привернути увагу людей до проблем здоров'я. Цього дня під егідою ВООЗ пропагують фізичне, розумове та емоційне благополуччя.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також