Рівняни на карантині: юрист пече смакоту, а майстриня робить намиста та еко-торби

2083 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Рівняни у соцмережах тепер охоче розповідають, чим займаються під час карантину, перебуваючи вдома на самоізоляції. Часу марно вони не гають.

Експрокурор, а нині директор Регіонального центру  надання безоплатної вторинної правової допомоги  Василь Овдіюк, повідомив у Фейсбуці: "Карантин лише розпочався, але, знаходячись у самоізоляції, уже відновив навички випічки рогаликів та запікання картоплі в рукаві. До кінця карантину, мабуть, хрестиком буду вишивати...".

Рогалики, до речі, відомий юрист випікав  з яблучним та сливовим повидлом, які сам зварив ще минулого літа.

А журналістка та письменниця Надія Адамчук розповіла у Фейсбуці про майстриню Оксану Лащук (на фото) з Рівненського міського палацу культури, яка під час карантину також має вдосталь роботи: 

- Поки дехто скаржиться на карантин, Оксана Лащук виготовляє нове тепленьке намисто для весняного настрою. У неї багато ексклюзивних виробів, які тепер модно називати "Hand made". Вишивки на домотканному полотні, що розповідають про Україну і авторку робіт, лляні, стильні еко-торби для шпацеру, мандрів, закупів, краватки-"метелики", і, звичайно, намисто. Вироби Оксани мають душу, вони розкішні і колоритні, ніжні і особливі, бо зроблені з любов'ю. Чого варті одні лише назви - "Бузкова рапсодія", "Цвіт конвалій", "Вранішній туман", "Комплімент", "Водограй", "Теплі оповідки"...
І ці назви самі просяться, коли дивишся на диво-красу, яку створила скромна і вродлива працівниця Рівненського міського палацу культури.

У її роботах - її відчуття, і її доброта, тонкі приховані грані душі, схожі на намистинки, що розсипаються в намисті бісером по зоряному небі, ваблять пелюстками бузкового цвіту, або зігрівають сонцем Карпат.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також