Рівняни скаржаться на дитячого стоматолога: лишає синці і заносить інфекції

9825 0

Ми у соцмережах:

Рівняни скаржаться на дитячого стоматолога: лишає синці і заносить інфекції

У Рівному вибухнув скандал навколо стоматологічної клініки «Only kids» та стоматолога, яка надає там послуги, Інни Кравчук. Одразу дві мами заявили про неналежне надання медичних послуг, що мало негативний вплив на здоров’я дітей.

 Першою в групі «Білі халати Рівного» опублікувала пост Юлія Ящук.

Пізніше жінка написала, що її пост видалили.

«Метою посту є застерегти батьків від тієї помилки, якої допустилася я - залишила свою дитину один на один з лікарем, яка запевняла, що дуже любить дітей і знає, який підхід потрібен до них, щоб заспокоїти, а натомість застосувала фізичне насилля під час прийому, про що свідчать синці і садна на шиї та передпліччях доньки. Це гіркий урок для мене і травматичний досвід у житті моєї дитини, про що себе картаю», - написала вона.

Пізніше ще одна скарга з’явилася в тій самій спільноті від Вікторії Бобрик:

«Доброго дня! Хочу також поділитися досвідом лікування зубів 4.02.2021року. (Це другий наш візит)моєї доньки в Інни Кравчук. Після лікування маємо досить неприємну ситуацію, яка стала проявлятися після декількох годин відвідування стомат-кабінету. Лікарка провину не визнає з вчорашнього вечора та говорить, що дитина під дією анестезії покусала собі губу, сьогодні це хірург заперечив та назначив лікування антибіотиками. Гнійне запалення. Результат лікування зубів-зіпсований естетичний вигляд дівчинки, температура, антибіотики».

Ми зв’язалися з клінікою, на яку скаржаться рівнянки. Проте поки що поговорити з лікаркою не вдалося. Нам відповіли, що вона зайнята роботою. Ми готові висвітлити її думку з цього приводу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також