Рівняни сумніваються, що в смерті жінки на автовокзалі винен лише водій (ВІДЕО)

4797 0

Ми у соцмережах:

Рівняни сумніваються, що в смерті жінки на автовокзалі винен лише водій (ВІДЕО)

Сьогодні, 18 січня, відбулось засідання Рівненського міського суду щодо обрання запобіжного заходу 34-річному рівнянину, який на пішохідному переході поблизу автовокзалу в Рівному смертельно травмував 47-річну жінку.

 Нагадаємо, автопригода сталася о 17:20 на вулиці Київській 16 січня. Після ДТП кермувальника «Volkswagen Touareg», під колесами якого загинула жителька Дніпропетровської області, затримали у порядку статті 208 КПК. 

Чоловіка відправили під цілодобовий домашній арешт. Тим часом рівняни кажуть, що й світлофор на вулиці Київській біля автовокзалу вже не відповідає вимогам часу. Тому й трапляються смертельні ДТП. Так, Ніна Скиба опублікувала відео, як працює цей прилад, і переконує, що його треба замінити:

«Коли у водіїв вже жовтий, то для пішоходів ще зелений. Немає проміжку між перемиканням автомобільного та пішохідного циклів. Про яскравість сигналу взагалі мовчу, в ясну погоду його дуже погано видно, від слова зовсім!

В 1974р., з якого цей пристрій випущено, не було такого трафіку ні водіїв, ні пішоходів, тому сьогодні ці світлофори мають бути на смітнику, адже несуть неабияку небезпеку для мешканців Рівного.

Хто винний у тому ДТП хай скажуть спеціалісти, але моя думка така...

Винні троє: водій, котрий не переконався у відсутності пішоходів на переході і дуже стрімко рушив, пішохід, котрий не переконався в безпечності руху почав перехід, і… міська влада, котра виділяє гроші на все, що завгодно, але не нашу з вами безпеку». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також