Рівнянин «продаватиме» головного радикала країни Олега Ляшка

3677 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин «продаватиме» головного радикала країни Олега Ляшка

Соратник Ляшка - Андрій Лозовий з Рівного повідомив про це у Фейсбуці. Продаватиме, бо хоче врятувати життя дівчинці Даринці.

У повідомленні Андрія Лозового йдеться: 

- Олєг Валєріч, так сталось, що я мушу вас продати. Так в житті склалось... Так на небі написано.. Продати за гроші. За великі гроші, сподіваюсь. Бо Даринка дуже жити... Їй всього 7 рочків, а болячок стільки, що страшно навіть читати. Її вже покійна біологічна мати була наркозалежною, і цій нещасній дитинці спадково передався ВІЛ-позитивний статус на СНІД, але Даринка змалечку воює і з іншими ворогами: фіброз печінки, відсутність імунної супресії (ускладнення ВІЛ), гастрит внаслідок прийому RV-терапії, проблеми з підшлунковою та часті носові кровотечі, збільшення лімфатичних вузлів черевній порожнині та усіх внутрішніх органів, що періодично збільшуються в розмірах... Попри усі страждання, Даринці в дечому і пощастило. у неї є справжня мама - Олена Тоюнда, яка її усиновила. Я її знаю років двадцять, але тоді і не думав, що її серце велике настільки. Скільки коштує лікувати Даринку - розумієте самі... Коли треба збирати гроші на медичні препарати - у Оленки прокидається талант рекетира. але все одно, коштів катастрофічно не вистачає. І тому група Благодійне Рівне (адміністратор - Олександр Безощук) виставляє на аукціон зустрічі з відомими людьми. Інфа щодо продажу зустрічі з Олег Ляшко і торг за неї з’явиться найближчим часом. Дозволу я у нього, правда, не питав, але знаю, що в такому він не відмовить, а коли буде в Рівному - провідає Даринку в Рівненській обласній дитячій лікарні, на ремонт якої за останні роки вибив з бюджету понад 12 мільйонів гривень.

Хто хоче допомогти Даринці вже - нижче рахунок або пишіть її мамі в особисті (тут вище посилання на сторінку Олени Тоюнди). репост - теж вітається.

4731 2191 0516 5322 (Тоюнда О.В.)

P.S. зустріч зі мною група «Благодійне Рівне» теж збирається виставити на продаж і трєбує з мене фотографію і біографія (і кому я треба? даже не депутат зараз).

P.S.S. на дурне питання «а ти сам чого не помагаєш?» Відповідаю наперед: допомагаю час від часу на ліки Даринці вже четвертий рік. До речі, помітив, такі дебільні питання зазвичай пишуть ті, хто не переказав ніколи і 50 грн важкохворій дитині і не передав навіть дві консерви на фронт. 

Олег Ляшко відповів соратнику у Фейсбуці коротко : "Продавай"!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також