Рівнянин та друг ексгенпрокурора Юрія Луценка став заступником голови Київської облдержадміністрації

1443 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин та друг ексгенпрокурора Юрія Луценка став заступником голови Київської облдержадміністрації

Голова Київської ОДА Олексій Чернишов призначив своїм заступником рівнянина Олега Торкунова, який був помічником народного депутата п’ятого скликання Івана Сподаренка і нардепа четвертого скликання Галини Гармаш, обраних від фракції "Соціалістична партія України". Торкунов є старим та добрим другом ексгенпрокурора Українеи Юрія Луценка.

Кандидатуру новопризначеного заступника голови КОДА було погоджено офісом президента та Кабміном, повідомляє Київська ОДА.

До роботи новопризначений урядовець приступив сьогодні, 23 грудня.

Довідка КОДА:  Олег Торкунов народився 27 серпня 1963 року в м. Рівне. Має дві вищі освіти. Загальний стаж роботи Олега Торкунова становить 39 років, 20 з яких – на державній службі, яку розпочав у 1993 році з посади провідного спеціаліста сектору контролю секретаріату Рівненської обласної державної адміністрації. У Рівненській ОДА пропрацював до 1998 року.  Протягом двох років Олег Торкунов працював заступником голови представництва Ліцензійної палати в Рівненській області. Пізніше обійняв посаду заступника голови представництва в Рівненській області Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.

У 2006 року був начальником управління економіки Рівненського міськвиконкому. Згодом обіймав посади заступника керівника адміністративно-управлінського апарату філії банку «Фінанси та Кредит» ТОВ у Рівненській області та заступника начальника регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській області. З 2006 до 2010 року Олег Торкунов працював заступником голови Рівненської ОДА. 

У 2015 році розпочав роботу в Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, де пропрацював до 2017 року. З 2017 року до моменту призначення на посаду заступника голови Київської ОДА працював в адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України, зокрема, на посаді заступника начальника Адміністрації з питань дотримання прав засуджених та осіб, узятих під варту. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також