Рівнянин загинув у бою на Харківщині

782 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин загинув у бою на Харківщині

Прощання з 49-річним солдатам Олегом Пархомчуком відбудеться завтра, 22 серпня, о 9:30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Покровському кафедральному соборі. Поховають його на кладовищі «Нове».

Олег Пархомчук народився 14 березня 1975 року в Рівному. Закінчив Рівненський ліцей №13, а потім здобув вищу освіту в Національному університеті водного господарства та природокористування. Спершу за напрямком «Облік та аудит» отримав спеціальність «Бухгалтер», а за тим опанував спеціальність «Державна служба». Олег працював заступником директора з фінансів та економіки Рівненського авторемонтного заводу.

- Олег не мав до війська ніякого відношення, але в перші дні війни не міг просто бути дома – добровольцем записався до Рівненської тероборони, ніс службу поблизу Білоруського кордону. Це було його рішення йти захищати свою країну, своїх дітей. Його старший син Сашко закінчив військовий університет, зараз служить на Сході нашої країни. А молодший – Дмитро – перейшов до 10 класу. Олег хотів бути прикладом для своїх синів, - розповідає мама Героя Ніна.

Добрий, ввічливий, щирий та спокійний Олег ніколи не бажав іншим зла. Був справжньою опорою та підтримкою для матері. Він оберігав найрідніших від подробиць військової служби, від усього негативу та жорстокості світу.

У липні підрозділ Олега перевели на Херсонщину, а потім – на Куп’янський напрямок. Більше – не говорив, аби мама не хвилювалась. Але вже 4 серпня зв’язок із ним зник.

15 серпня 49-річний солдат Олег Пархомчук загинув у бою на Харківському напрямку…


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також