«Рівнянка стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату», - Олександр Ковальчук

790 0

Ми у соцмережах:

«Рівнянка стала чемпіонкою світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату», - Олександр Ковальчук

Рівненська спортсменка Дар’я Кобилинська привезла золоту медаль з Чемпіонату світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

 Чемпіонат проходив з 24 листопада по 8 грудня 2021 року в м. Тбілісі (Грузія), повідомляє народний депутат Олександр Ковальчук.

Вихованка Рівненської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю РОР Дар’я Кобилинська у ваговій категорії до 45 кг зайняла І місце, виконавши норматив Майстра спорту України міжнародного класу.

Я неймовірно вражений силою цієї тендітної дівчинки, яка при власній вазі менше 45 кг підняла штангу 73 кг! Разом із командою привітали її з перемогою і побажали подальших успіхів. Дар’я пообіцяла привезти медаль і з наступної Паралімпіади!”, - написав депутат на своїй сторінці у Facebook.

Національну збірну команду України на змаганнях представляли ще 3 вихованці КЗ «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю»: Назарій Буткевич, В’ячеслав Катеринич, Василь Рожко.

Підготовку спортсменів до змагань здійснювали Заслужені тренери України Вадим Полюхович та Андрій Демчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також