Рівнянки ходять до майстра на манікюр як на сеанс терапії (ВІДЕО)

3111 0

Ми у соцмережах:

Рівнянки ходять до майстра на манікюр як на сеанс терапії (ВІДЕО)

Олександр Завгородній 15 років працює майстром нігтьової індустрії у Рівному. 32-річному чоловіку сподобалось робити манікюр, коли був ще у школі. Зараз серед його клієнтів і чоловіки, і жінки.

- Якось пішли я і моя мати просто скуплялись, зайшли в Будинок побуту. Там Валентина була, робила манікюр, вона зі стажем вже майстер. Мама робила в неї манікюр. Я спостерігав за цим процесом. Вона каже: «Тобі цікаво? Хочеш — спробуй». Я типу спробував, розповів Суспільному майстер нігтьової індустрії Олександр Завгородній.

Чоловік зазначив, що відтоді почав переймати досвід у майстрів. Захоплення сина підтримали батьки. Розповів, що раніше часто чув від людей, що нейл-індустрія — не чоловіча справа. Зараз, зазначив, таких менше:

- Пам'ятаю, були на весіллі друга і там з якимось гостем спілкувалися ми цілий вечір. Потім дійшло питання: «Ким ти працюєш?», я кажу: «Майстром нігтьової індустрії». Чувака просто якось “покоробило” і він просто вже перестав спілкуватися.

Клієнтка Альона Баланда знає Олександра сьомий рік. Жінка розповіла, що ніколи не думала змінити майстра.

- Навіть багато подруг питають: «Ти ходиш до хлопця?! А як так? А він що, гей?». Це дуже великі стереотипи,зазначила жінка.

Єлизавета Гайдук — постійна клієнтка Олександра. Вона зауважила, що десятий рік ходить на манікюр до чоловіка:

- Я приходжу до нього, як на сеанс якоїсь терапії, не тільки на манікюр. Ще, як бонус, масаж рук.

Олександр Завгородній зауважив, що у нього клієнтів-чоловіків менше, ніж жінок:

- Чоловіки ходять. Навіть повернемося на 12 років тому: було більше чоловіків на манікюрі, ніж зараз. Хоча, зараз також чоловіки ходять і хочуть ходити. Чоловіки також хочуть мати гігієнічно-естетичний вигляд рук. Також хочуть, щоб було чистенько. Приємніше дивитися на такі руки, що не можу сказати, в принципі, про свої, бо собі не має часу.

Майстер розповів, що не любить працювати в тиші. Під час роботи спілкується з клієнтами і їхні історії, додав, запам'ятовуються.

- Оскільки війна — багато хто повиїжджав. Начебто ти маєш забути ту всю інформацію, бо ти ж її не використовуєш, вона тобі не потрібна. Але в тебе в голові ніби якийсь архів відкладається з тих історій, розповів Олександр Завгородній.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також