Родич депутата облради Кльопа став директором Березнівського держлісгоспу без конкурсу

2196 0

Ми у соцмережах:

Родич депутата облради Кльопа став директором Березнівського держлісгоспу без конкурсу

Екс-директор Березнівського держлісгоспу Олег Олексієвець звинувачує начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталія Суховича у нечесній грі. Сухович привселюдно заявляв, що директорів лісгоспів призначає Державне агентство лісових ресурсів після проведення конкурсу на кожну посаду. А тим часом Леоніда Кльопа призначено директором державного підприємства «Березнівське лісове господарство» без конкурсу. Таким чином, звільнений у зв’язку із закінченням терміну дії контракту Олег Олексієвець втратив шанс навіть претендувати на цю посаду.

— Коли мене звільнили, 160 з 210 працівників лісгоспу поставили свої підписи під листом з проханням продовжити контракт зі мною як з директором лісгоспу. Лист надіслали в Державне агентство лісових ресурсів та в обласне управління лісового господарства, Віталію Суховичу зокрема, — розповідає Олег Олексієвець. — Мій контракт закінчився наприкінці березня, нині вже червень, але відповіді немає й досі. Сухович казав, що директорів призначає Державне агентство, та й то після конкурсу. Але конкурсу на посаду директора Березнівського лісгоспу, в якому я збирався брати участь, не було.

Заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар підписав наказ про призначення Леоніда Кльопа директором без конкурсу. Працівники лісгоспу, які брали участь в пікетуванні обласного управління лісового господарства на знак протесту проти кадрової політики Суховича, тепер розповідають, що лише через тиждень після призначення новий керівник почав тиснути на них, вимагаючи припинити будь-яке спілкування зі мною. Новий директор розпочав роботу з того, що став мене обплямовувати як громадянина.

Як повідомив керівник прес-служби Держлісагентства Валентин Колєчкін, наказ про призначення Леоніда Кльопа підписано 22 травня без конкурсу. Зі слів п.Колєчкіна, постанова Кабміну дозволяє призначати керівників структурних підрозділів без конкурсу за рішенням органу управління майном, тобто Держлісагентства.

Нагадаємо, начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович нещодавно представив колективу Березнівського держлісгоспу нового директора — Леоніда Кльопа. Він є племінником Василя Кльопа, депутата Рівненської обласної ради, засновника та власника приватного деревообробного підприємства «Дизайн». Нещодавно обласна рада передала йому в користування мисливські угіддя у кількох районах області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також