Росія хоче взимку напасти на Волинь та Київ з Білорусі – політолог (ВІДЕО)

5673 0

Ми у соцмережах:

Росія хоче взимку напасти на Волинь та Київ з Білорусі – політолог (ВІДЕО)

Політолог Кирило Созонов запевняє, що після зустрічі Олександра Лукашенка й Володимира Путіна в Білорусі почалася модернізація залізниці.

 - Вони явно готуються приймати у себе велику кількість російських військ. Всі підряди з модернізації залізниці здійснюють у Білорусі російські компанії. Реконструкція відбуватиметься два місяці. Уже зрозуміло, що Росія готується перекинути до Білорусі багато військ та вдарити по двом напрямкам – Волинь, щоб відрізати поставки західної зброї, та Київ. Останній важливий Путіну, щоб схилити Україну до переговорів. Наші розвідники отримали відомості про харчування солдатів, що будуть у відрядженні. В них говориться, що Білорусь уже зараз готується годувати 170 тисяч російських солдат. Очевидно, що до зими росіяни модернізують залізницю та білоруські аеропорти. Зимою же болота замерзнуть, і нам потрібно чекати гостей. Наш Генштаб про це знає і готується до оборони, - сказав політолог на YouTube.

В свою чергу, відомий військовий експерт Олег Жданов переконує, що говорити про напад з Білорусі на Волинь та Київ передчасно. Все залежатиме від мобілізації у Росії:

- Росія до кінця року планує мобілізувати 500 тисяч чоловік. Якщо у них це вийде, то вони спробують розвернути ударне угрупування у Білорусі. Єдине питання – це чим вони будуть його озброювати? Адже у Білорусі не вистачить зброї для такої кількості військ. Разом із тим, свою військову техніку Олександр Лукашенко не віддасть ні при яких обставинах. Бо його армія, це його безпека. Немає армії, немає Лукашенка. Загалом для такої операції їм потрібно мати 300 тисяч солдат і ще таку ж кількість військ у резерві. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також