Росіяни вбили на телевежі юнака з Костополя

6556 0

Ми у соцмережах:

Росіяни вбили на телевежі юнака з Костополя

Рятувальники дістали тіло 21-го загиблого внаслідок ракетного удару по телестанції у Антополі. Ним виявився Денис Алексієнко з Костополя.

Загинув студент ІІ курсу Костопільського медичного коледжу – Денис Алексєєнко, який віддав своє юне життя при виконанні військового обов’язку внаслідок ракетного удару по телевежі. 

- Юнак успішно навчався, прагнув стати лікарем, але любов до рідної землі спонукала стати на її захист та віддати своє квітуче життя за нашу майбутню Перемогу.  Світла душа, комунікабельний і щирий хлопець, чуйний і уважний до друзів-однокурсників, улюбленець студенток групи, де він був єдиним хлопцем – таким його назавжди запам’ятають викладачі та студенти Костопільського медичного коледжу. Висловлюємо щирі співчуття рідним Дениса, сумуємо з ними разом. Нехай спочиває з миром його чиста душа, - йдеться на фейсбук-сторінці навчального закладу.

29 березня Денису мало виповнитися 22 роки.

За словами рідних хлопця, він пішов до тероборони, проігнорувавши заборону Костопільського військкомату. Під час авіаудару Денис був на чергуванні.

- НЕ СТАЛО НАШОГО АНГЕЛА. Для нас він живий і десь поблизу, У спогадах, в серці та у мріях. Душа завжди жива, вона все знає і  бачить, як страждаємо ми нині! На небі стало більше янголом одним, і це очевидно, точно знаю! Сьогодні, завтра і усе життя.  Ми пам'ятаємо, любимо, - пишуть рідні захисника.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також