Розкрито таємниця «найкращої фотобомби в світі»: американки, котрі обіймалися зі скатом, розповіли, як стали знаменитими

1875 0

Ми у соцмережах:

Розкрито таємниця «найкращої фотобомби в світі»: американки, котрі обіймалися зі скатом, розповіли, як стали знаменитими

Героїні "найкращої фотобомби в світі" розкрили таємницю знімка, який облетів увесь Інтернет. Виявилося, що фото, де три дівчини зображені зі скатом, було зроблено ще чотири роки тому, і до останнього часу ніхто не підозрював, який у знімка потенціал. Дівчата в буквальному сенсі прокинулися знаменитими, коли фото хтось виклав на портал Reddit.com.

Героїні "найкращої фотобомби в світі" розкрили таємницю знімка, який облетів увесь Інтернет. Виявилося, що фото, де три дівчини зображені зі скатом, було зроблено ще чотири роки тому, і до останнього часу ніхто не підозрював, який у знімка потенціал. Дівчата в буквальному сенсі прокинулися знаменитими, коли фото хтось виклав на портал Reddit.com. "Я не знала, що це фото викличе фурор. Якщо чесно, я не знала навіть, що його виклали на Reddit.com, поки мені не почали телефонувати, писати SMS і листи, надсилати MMS і повідомлення на Facebook", — розповіла Сара Бурланд, котра на знімку стоїть ліворуч. "Наші телефони розривалися. Друзі писали нам: "Ти знаєш, що тебе щойно показували в "Доброго дня Америка"?" — Поділилася Кендалл Харлан, котра стоїть на знаменитому знімку праворуч. У 2008 році другокурсниця Сара Бурланд, Наталі Зайсофф і Кендалл Харлан відпочивали в Стрінгрей-Сіті на Кайманових островах, розповіли дівчата журналістам. Це місце відоме великою кількістю електричних скатів біля берега, на яких туристи і їдуть подивитися. Як і всі відвідувачі, дівчата вирішили сфотографуватися з електричними скатами, зробивши один звичайний знімок зі скатом на руках і посмішками на обличчях.

 
Коли вони вже вирішили, що фотосесія закінчена, то відчули, що на їхні спини щось впало. Це був той самий скат, якого кинув у бік дівчат їхній гід. Фотограф, котрий був у змові із жартівником, зробив ще один кадр. Дівчата розповідають, що купили друге фото, не роздумуючи ані секунди. "Все це дуже смішно! Я працюю вчителем у Форт Ворф, і всі мої учні думають, що я зірка, тому просять у мене автографи. Ще вони запитують, чи не чи знайома я з Джастіном Бібером та іншими знаменитостями", — розповіла Сара Бурланд. Дивно, що слава прийшла до трьох дівчат через кілька років, хоча на Facebook вони виклали фото відразу після відпочинку. Крім того, вони багато разів відправляли знімок на телебачення в тематичні програми, і їм щоразу відмовляли. Зате коли їх прославив Інтернет, то від тележурналістів не стало відбою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також