Розвідник з Березного загинув неподалік Бахмута

5106 0

Ми у соцмережах:

Розвідник з Березного загинув неподалік Бахмута

Знову на Березнівщині - чорна звістка: під час бойових дій біля населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області 28 травня загинув 33-річний березнівчанин Дмитро Мацько.

- Солдат розвідувального взводу розвідувальної роти 80-ї окремої десантно-штурмової бригади захищав нас у лавах Збройних Сил України з грудня 2022 року, - повідомляє Березнівська міська рада. - Висловлюємо мамі нашого загиблого воїна Лесі Андріївні, рідним, друзям, усім, хто любив та поважав Дмитра Мацька, найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати. Прибуття військового кортежу у місто Березне очікується у вівторок 13 червня. Про час прибуття буде повідомлено додатково.

Військове поховання відбудеться у середу, 14 червня, у м.Березне.

Прощання із загиблим захисником розпочнеться о 10:00 у сімейному будинку за адресою: провулок Моквинський, 4, м.Березне.

Заупокійна служба відбудеться у Свято-Миколаївській церкві міста Березне.

Процесія рухатиметься до міського майдану Незалежності для прощання з загиблим захисником. Потому рух колони до кладовища буде вулицями Київська, В.Чорновола, Андріївська, Корецька.

Поховання відбудеться на міському кладовищі в урочищі «Лукавець».

Міська рада просить земляків доєднатися до вшанування пам'яті захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з московськими окупантами.

Нехай пам'ять про справжнього сина України Дмитра Мацька навіки залишиться у наших серцях. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також